Popis objekata za iznajmljivanje privatnog smještaja Jadranovo (Kvarner). Apartmani i sobe Jadranovo, Hrvatska.


Premium oglašavanje smještaja


      

Jadranovo smještaj - apartmani Jadranovo

Jadranovo je malo turističko mjesto, smještano oko 9 km od grada Crikvenice, kojemu uz Dramalj i Selce administrativno pripada. Smješteno je na sjevernom Jadranu i prepoznatljivo po svojim plažama, romantičnim i osamljenim uvalama kao i kristalno čistim morem. Svojevrsni prirodni fenomen je i ljekovito blato u uvali Lokvišće.

Turizam i trgovina su osnovne djelatnosti. Za turističku privlačnost ovog primorskog gradića zaslužni su njegovi gostoljubivi stanovnici i prirodne ljepote, odlična gastronomska ponuda i brojni zabavni događaji tijekom ljeta.


Apartmani Jadranovo

Ponuda smještaja za Jadranovo. Ukoliko želite Vaš sljedeći godišnji odmor provesti Jadranovo (Regija Kvarner), onda Vam možemo pomoći oko "pravog izbora" privatnog smještaja. Nudimo Vam popis više vrsta objekata i smještajnih jedinica: apartmani, studio apartmani, sobe, kuće za odmor, vile, luksuzni smještaj sa bazenom... za Vaše ljetovanje Jadranovo.

Upite za slobodne termine smještaja Jadranovo šaljete putem kontakt obrasca, kojem pristupate klikom na "Kontaktiraj vlasnika (obrazac)" na pojedinom oglasu te sve detalje vezane za rezervaciju smještaja dogovarate sa vlasnikom pojedinog objekta, bez ikakvih agencijskih provizija.

Sponzorirani objekti u regiji Kvarner

        
Apartmani za iznajmljivanje Jadranovo

Jadranovo privatni smještaj - Villa ANA

  

Apartmani Jadranovo - apartmani H.A.J. u Jadranovu

  

Primorska kamena kuća u Jadranovu

  

Jadranovo apartmani Perhati

  

Apartmani KOPAJTIĆ, Jadranovo