Popis objekata za iznajmljivanje privatnog smještaja u Karlobagu (Kvarner). Apartmani i sobe Karlobag, Hrvatska.


Premium oglašavanje smještaja


      

Karlobag smještaj - apartmani u Karlobagu

Karlobag je gradić koji se nalazi u Ličko-senjskoj županiji, smješten na Jadranskoj obali (u Podvelebitju) na cestovnom pravcu Rijeka - Dubrovnik, kao i pravcu koji vodi prema unutrašnjosti (smjer Gospić - Plitvice - Zagreb). Rivijera Karlobaga je duljine oko 42 km, a stanovništvo se uglavnom bavi turizmom i ribolovom.

Karlobag je "spoj" kontinenta i Mediterana, ima kristalno čisto more i nalazi se u blizini Velebita (jedna od najljepših hrvatskih planina). Osim kupanja u moru, Karlobag svojim gostima nudi i mogućnost raznih izleta brodovima, kao i planinarenje stazama.


Apartmani Karlobag

Ponuda smještaja za Karlobag. Ukoliko želite Vaš sljedeći godišnji odmor provesti u Karlobagu (Regija Kvarner), onda Vam možemo pomoći oko "pravog izbora" privatnog smještaja. Nudimo Vam popis više vrsta objekata i smještajnih jedinica: apartmani, studio apartmani, sobe, kuće za odmor, vile, luksuzni smještaj sa bazenom... za Vaše ljetovanje u Karlobagu.

Upite za slobodne termine smještaja u Karlobagu šaljete putem kontakt obrasca, kojem pristupate klikom na "Kontaktiraj vlasnika (obrazac)" na pojedinom oglasu te sve detalje vezane za rezervaciju smještaja dogovarate sa vlasnikom pojedinog objekta, bez ikakvih agencijskih provizija.

Sponzorirani objekti u regiji Kvarner

        
Apartmani za iznajmljivanje u Karlobagu

Studio apartman u Karlobagu - studio Kranjec

  

Apartmani Japunčić Karlobag - smještaj u Karlobagu

  

Smještaj u Karlobagu - apartman JURJEVIĆ

  

Apartmani Palma Cesarica - Ribarica