Popis objekata za iznajmljivanje privatnog smještaja u Klenovici (Kvarner). Apartmani i sobe Klenovica, Hrvatska.


Premium oglašavanje smještaja


      

Klenovica smještaj - apartmani u Klenovici

Klenovica je idealno mjesto za one goste koji žele pobjeći od gužve i žurbe, za one koje traže pravi odmor. Mjesto je smješteno sjeverno-zapadno od Senja (15 km) i u blizini Novog Vinodolskog (oko 10 km). Od Klenovice se proteže dugi (slabo naseljeni) pojas obale dug preko 100 km (u podnožju planine Velebit). Mjesto u svojoj turističkoj ponudi ima nekoliko vrhunskih restorana, kafići, trgovine, benzinska postaja, pošta... sve potrebno za bezbrižan godišnji odmor. S obzirom da je mjesto malo (površine oko 4,46 m2), možete se prošetati po cijelom naselju. Staze uz obalu su jako lijepo uređene, idealne za večernje šetnje uz more, pogled na zalazak sunca, šum valova i miris mora. Jedno od glavnih specifičnosti mjesta su i djelomični izvori slatke vode u moru (najpoznatiji u uvali Žrnovnica).

Za vrijeme boravka u Klenovici preporučljivo je bar jedan dan odvojiti za izlet u unutrašnjost, jer već nakon 20 minuta uspona dolazi se u pravi alpski pejzaž na preko 1.000m visine. Zimski centar "Bjelolasica" nalazi se na samo 40km zracne linije od Klenovice.


Apartmani Klenovica

Ponuda smještaja za Klenovica. Ukoliko želite Vaš sljedeći godišnji odmor provesti u Klenovici (Regija Kvarner), onda Vam možemo pomoći oko "pravog izbora" privatnog smještaja. Nudimo Vam popis više vrsta objekata i smještajnih jedinica: apartmani, studio apartmani, sobe, kuće za odmor, vile, luksuzni smještaj sa bazenom... za Vaše ljetovanje u Klenovici.

Upite za slobodne termine smještaja u Klenovici šaljete putem kontakt obrasca, kojem pristupate klikom na "Kontaktiraj vlasnika (obrazac)" na pojedinom oglasu te sve detalje vezane za rezervaciju smještaja dogovarate sa vlasnikom pojedinog objekta, bez ikakvih agencijskih provizija.

Sponzorirani objekti u regiji Kvarner

        
Apartmani za iznajmljivanje u Klenovici

Žao nam je, ali za mjesto Klenovica nemamo u ponudi još niti jedan turistički objekat.

Ukoliko ste vlasnik turističkog objekta, koji se nalazi u navedenom mjestu, pozivamo Vas da unesete svoje apartmane, sobe ili studio apartmane. Sve informacije klikom na oglašavanje apartmana Klenovica.