Popis objekata za iznajmljivanje privatnog smještaja otoci Kaprije i Žirje. Apartmani i sobe otoci Kaprije i Žirje, Hrvatska.


Premium oglašavanje smještaja


      

otoci Kaprije i Žirje smještaj - apartmani otoci Kaprije i Žirje

Otok Kaprije smješten je na centralnom dijelu Šibenskog arhipelaga između otoka Zmajan i Kakan. Najviša točka ovog otoka je Vela Glavica (132 m). Glavna zanimacija stanovnika (njih cca. 130) u zimskom periodu je ribarenje i malo poljoprivrede, a inače u ljetnim mjesecima se svi bave turizmom (iznajmljivanje apartmana i soba na otoku Kaprije).

Prvo naseljavanje na Kaprije je počelo u 15 stoljeću , a u 16 st. čak i više zbog najezde Turaka, pa su ljudi sa kopna tražili utočište na otocima.

Žirje je prepoznatljivo po prirodnim ljepotama, bistrini i plavetnilu mora te nekolicini vrijednih i zanimljvih kulturno povijesnih spomenika. Najviši je vrh Kapić (131m). Prirodni biljni pokrov sastoji se najvećim dijelom od makije koja se zbog odsustva poljoprivrednih aktivnosti i dalje širi. Od poljoprivrednih kultura uglavnom se uzgaja vinova loza, maslina, smokva i nešto voća.

Otok Žirje nema vodotoka, a jedini su površinski tokovi - bujice, koje nastaju za vrijeme naglih kiša. Na najnižem dijelu, u sredini polja površine 1 km2., kojemu je dno prekriveno debelim slojem crljenice, zadržava se gotovo cijele godine voda.

Dobro došli na otok Kaprije i otok Žirje i želimo Vam ugodno ljetovanje uz ponudu privatnog smještaja za iznajmljivanje - apartmani i sobe te kuće i ville za najam.


Apartmani otoci Kaprije i Žirje

Ponuda smještaja za otoci Kaprije i Žirje. Ukoliko želite Vaš sljedeći godišnji odmor provesti otoci Kaprije i Žirje (Regija Šibenik), onda Vam možemo pomoći oko "pravog izbora" privatnog smještaja. Nudimo Vam popis više vrsta objekata i smještajnih jedinica: apartmani, studio apartmani, sobe, kuće za odmor, vile, luksuzni smještaj sa bazenom... za Vaše ljetovanje otoci Kaprije i Žirje.

Upite za slobodne termine smještaja otoci Kaprije i Žirje šaljete putem kontakt obrasca, kojem pristupate klikom na "Kontaktiraj vlasnika (obrazac)" na pojedinom oglasu te sve detalje vezane za rezervaciju smještaja dogovarate sa vlasnikom pojedinog objekta, bez ikakvih agencijskih provizija.

Sponzorirani objekti u regiji Šibenik

          
Apartmani za iznajmljivanje otoci Kaprije i Žirje

Žao nam je, ali za mjesto otoci Kaprije i Žirje nemamo u ponudi još niti jedan turistički objekat.

Ukoliko ste vlasnik turističkog objekta, koji se nalazi u navedenom mjestu, pozivamo Vas da unesete svoje apartmane, sobe ili studio apartmane. Sve informacije klikom na oglašavanje apartmana otoci Kaprije i Žirje.