Popis objekata za iznajmljivanje privatnog smještaja u Supetru na Braču. Apartmani i sobe Brač - Supetar, Hrvatska.


Premium oglašavanje smještaja


      

Brač - Supetar smještaj - apartmani u Supetru - Brač

Supetar je najveće naselje na otoku Brača, sa oko 3500 stanovnika. Supetar je smješten na sjevernoj strani otoka Brača, u uvali Sv. Petra po kojoj je i dobio ime, Supetar se danas ubraja među glavna turistička središta Dalmacije. Supetar je trajektnom linijom povezan s gradom Splitom, administrativnim, kulturnim i prometnim cetrom Dalmacije.

Prekrasnim prirodnim okružjem, nebrojenim plažama i uvalama u okolici, kvalitetnim smještajem u privatnim apartmanima i vilama, bogatom i raznovrsnom ugostiteljskom ponudom, zabavnim programima te mogućnostima za sport i rekreaciju (nogomet, tenis, ronjenje), Supetar zadovoljava visoke standarde bračkog turizma. Iz Supetra se organiziraju izleti na okolne otoke Hvar i Vis.

Zbog odlične prometne povezanosti sa obližnjim Splitom, posjetitelji mogu istražiti bogatu i slavnu povijest obližnjih dalmatinskih gradova, poput Trogira, Solina, Omiša, Šibenika ili posjetiti neke od prirodnih znamenitosti Dalmacije, kao npr. rijeku Cetinu, planinu Biokovo i rijeku Krku.

Ugodno ljetovanje na otoku Braču želi Vam portal PRIVATNI SMJEŠTAJ HRVATSKA uz ponudu apartmana, soba, studio apartmana te privatnih kuća i vila za iznajmljivanje.


Apartmani Brač - Supetar

Ponuda smještaja za Brač - Supetar. Ukoliko želite Vaš sljedeći godišnji odmor provesti u Supetru - Brač (Regija Split), onda Vam možemo pomoći oko "pravog izbora" privatnog smještaja. Nudimo Vam popis više vrsta objekata i smještajnih jedinica: apartmani, studio apartmani, sobe, kuće za odmor, vile, luksuzni smještaj sa bazenom... za Vaše ljetovanje u Supetru - Brač.

Upite za slobodne termine smještaja u Supetru - Brač šaljete putem kontakt obrasca, kojem pristupate klikom na "Kontaktiraj vlasnika (obrazac)" na pojedinom oglasu te sve detalje vezane za rezervaciju smještaja dogovarate sa vlasnikom pojedinog objekta, bez ikakvih agencijskih provizija.

Sponzorirani objekti u regiji Split

            
Apartmani za iznajmljivanje u Supetru - Brač

Supetar privatni smještaj - apartman Lada, otok Brač

  

Otok Brač privatni smještaj - apartmani Marina u Supetru

  

Apartmani Matić Supetar - Brač - smještaj na Braču

  

Apartmani na otoku Brač - apartmani Darija, Supetar

  

Smještaj u Supetru - apartmani Vesna, otok Brač

  

Smještaj u Supetru - kuća za odmor VANA

  

Apartmani Tihana - apartmani za najam Supetar, Brač

  

Apartmani u Supetru - apartmani Sandra Supetar, Brač