Popis objekata za iznajmljivanje privatnog smještaja u Dućama. Apartmani i sobe Duće, Hrvatska.


Premium oglašavanje smještaja


      

Duće smještaj - apartmani u Dućama

Turističko mjesto Duće smješteno je u srednjoj Dalmaciji uz Jadransku magistralu udaljeno 20 km od Splita u smjeru Omiša i Makarske. Nad sjevernim dijelom Duća proteže se planina Mosor, a nasuprot otok Brač.

Prekrasne pješčane plaže stvorene nanosima rijeke Cetine čine ovaj dio Jadranske rivijere izuzetnim i neusporedivim. Ispred čitave plaže je plićak širine 300-400 m, koji se od plaže spušta do dubine 2-3 m.

Rijeka Cetina je ovaj kraj obogatila i veličanstvenim kanjonom u kojem možete uživati u raznim dinamičnim aktivnostima i izletima. Pruža Vam se i mogućnost posjeta drevnog 1700 godina starog grada Splita sa svim kulturnim i povijesnim znamenitostima, kao i izleti na prekrasne otoke srednjeg jadrana te planine Mosor i Biokovo…

Dobrodošli u Duće i želimo Vam ugodno ljetovanje s ponudom privatnog smještaja za iznajmljivanje (apartmani i sobe, studio apartmani i privatne kuće) - najam smještaja u Dućama, Hrvatska.


Apartmani Duće

Ponuda smještaja za Duće. Ukoliko želite Vaš sljedeći godišnji odmor provesti u Dućama (Regija Split), onda Vam možemo pomoći oko "pravog izbora" privatnog smještaja. Nudimo Vam popis više vrsta objekata i smještajnih jedinica: apartmani, studio apartmani, sobe, kuće za odmor, vile, luksuzni smještaj sa bazenom... za Vaše ljetovanje u Dućama.

Upite za slobodne termine smještaja u Dućama šaljete putem kontakt obrasca, kojem pristupate klikom na "Kontaktiraj vlasnika (obrazac)" na pojedinom oglasu te sve detalje vezane za rezervaciju smještaja dogovarate sa vlasnikom pojedinog objekta, bez ikakvih agencijskih provizija.

Sponzorirani objekti u regiji Split

            
Apartmani za iznajmljivanje u Dućama

Apartmani Villa SUNCE - Duće apartmani

  

Apartmani u Dućama - apartmani Draga

  

Apartmani Rubić Duće - apartmani za najam u Dućama

  

Smještaj u Dućama - apartman Tabak, Duće - Omiš

  

Apartmani u Dućama - apartmani MARIJA

  

Apartmani Beti, Duće

  

Apartmani ZVJEZDANA, Duće - Omiš