Popis objekata za iznajmljivanje privatnog smještaja u Podgori. Apartmani i sobe Podgora, Hrvatska.


Premium oglašavanje smještaja


      

Podgora smještaj - apartmani u Podgori

Dobrodošli u turističko mjesto Podgora, smješteno u Makarskoj Rivijeri. U Podgori se nalazi živopisna luka za ribarske brodove, te šetalište s prekrasnom kamenom rivom. Podgora je od davnine poznato ribarsko središte. Luka je i danas puna kočarica i drugih ribarskih brodova koji Podgori daju poseban kolorit. Istočno od Podgore nastavlja se naselje Čaklje s plažom i novoizgrađenom lučicom za brodove.

Turistička Podgora skladno je uklopila nove sadržaje i hotele u postojeće naselje starih ribarskih kuća. Dvorišta kuća za odmor i aprtmana su puna mediteranskog raslinja i voća: naranača, limuna i mandarini. Podgorani nisu zapustili ni svoje staro selo pod Biokovom. Povezali su ga modernom cestom, održavaju prastare maslinike i vinograde, obnavljaju djedovinu dovodeći često i svoje goste da uživaju u prelijepim vidicima, domaćim specijalitetima i vinima. U staroj Podgori lijepa je crkva Svih Svetih gdje se tradicionalno slavi nadaleko poznata svetkovina Sv. Vicenca prve nedjelje nakon Velike Gospe.

Ugodno ljetovanje i dobrodošlicu želi Vam turistički portal PRIVATNI SMJEŠTAJ HRVATSKA uz ponudu smještaja za iznajmljivanje - apartmani i sobe te privatne kuće za najam.


Apartmani Podgora

Ponuda smještaja za Podgora. Ukoliko želite Vaš sljedeći godišnji odmor provesti u Podgori (Regija Split), onda Vam možemo pomoći oko "pravog izbora" privatnog smještaja. Nudimo Vam popis više vrsta objekata i smještajnih jedinica: apartmani, studio apartmani, sobe, kuće za odmor, vile, luksuzni smještaj sa bazenom... za Vaše ljetovanje u Podgori.

Upite za slobodne termine smještaja u Podgori šaljete putem kontakt obrasca, kojem pristupate klikom na "Kontaktiraj vlasnika (obrazac)" na pojedinom oglasu te sve detalje vezane za rezervaciju smještaja dogovarate sa vlasnikom pojedinog objekta, bez ikakvih agencijskih provizija.

Sponzorirani objekti u regiji Split

            
Apartmani za iznajmljivanje u Podgori

Smještaj u Podgori - apartman Orange

  

Apartmani Niko Podgora - smještaj u Podgori

  

Apartmani ANE Podgora - apartmani u Podgori

  

Apartmani Marina, Podgora

  

Smještaj Podgora - Villa "Roko"