Popis objekata za iznajmljivanje privatnog smještaja u Biogradu na Moru. Apartmani i sobe Biograd na Moru, Hrvatska.


Premium oglašavanje smještaja


      

Biograd na Moru smještaj - apartmani u Biogradu na Moru

Biograd na Moru je danas poznati turistički i posebice nautički centar, ujedno i centar istoimene rivijere. Gradić, koji je narastao upravo do veličine pogodne za život po mjeri čovjeka, leži na poluotoku okruženom modernim marinama i rivom s koje se pruža nezaboravan pogled na Pašmanski kanal i otočiće koji su po njemu razasuti.

Kupanje u izuzetno bistrom moru moguće je samo stotinjak metara daleko od centra grada gdje se prostiru šljunkovite plaže s brojnim sadržajima u sjeni stoljetnih borovih šuma, a za one koji više vole osamu preporučujemo pošumljene otočiće u kanalu.

Položaj na središtu hrvatske obale, u okružju čak 5 Nacionalnih parkova i 2 Parka prirode, blizina Kornatskog arhipelaga i Vranskog jezera, dugogodišnja turistička tradicija te bogata turistička, sportska i ugostiteljska ponuda samo su neki od razloga za odabir Biograda i okolice kao odredišta za zanimljiv i dinamičan godišnji odmor.

Provedite svoje ljetovanje u privatnim apartmanima, sobama te kuće i ville za iznajmljivanje u Biogradu na Moru - riviera Zadar, Hrvatska.


Apartmani Biograd na Moru

Ponuda smještaja za Biograd na Moru. Ukoliko želite Vaš sljedeći godišnji odmor provesti u Biogradu na Moru (Regija Zadar), onda Vam možemo pomoći oko "pravog izbora" privatnog smještaja. Nudimo Vam popis više vrsta objekata i smještajnih jedinica: apartmani, studio apartmani, sobe, kuće za odmor, vile, luksuzni smještaj sa bazenom... za Vaše ljetovanje u Biogradu na Moru.

Upite za slobodne termine smještaja u Biogradu na Moru šaljete putem kontakt obrasca, kojem pristupate klikom na "Kontaktiraj vlasnika (obrazac)" na pojedinom oglasu te sve detalje vezane za rezervaciju smještaja dogovarate sa vlasnikom pojedinog objekta, bez ikakvih agencijskih provizija.

Sponzorirani objekti u regiji Zadar

        
Apartmani za iznajmljivanje u Biogradu na Moru

Apartmani u Biogradu - apartmani Slavica

  

Apartmani Dodig, Biograd na Moru

  

Apartmani Janinne Biograd na moru - smještaj u Biogradu

  

Biograd na moru apartmani Bauer

  

Smještaj u Biogradu - studio Maya

  

Apartman u Biogradu - apartman ROKO

  

Studio apartmani Petra - privatni smještaj u Biogradu

  

Apartmani Nada u Biogradu na Moru

  

Smještaj u Biogradu - apartmani Niko, Biograd