Popis objekata za iznajmljivanje privatnog smještaja u Maslenici. Apartmani i sobe Maslenica, Hrvatska.


Premium oglašavanje smještaja


      

Maslenica smještaj - apartmani u Maslenici

Ime Maslenica je dobila po stoljetnim maslinicima, koje su stanovnici generacijama do današnjih dana uzgajali uz samu obalu. Svaka od tih maslina je zaseban spomenik prirodne ljepote i kulture prošlih vremena stanovništva, koji na tim prostorima žive već više od trinaest stoljeća. Posjeduje svu urbanu infrastrukturu, sa nekoliko konzumnih prodavaonica, manji hotel sa tri zvijezdice na samoj obali, kao i veliki broj apartmana i soba za smještaj gostiju.

Blizina autoceste Zagreb - Split čini je pristupnom ostatku županije i Dalmacije, a pogoduje i blizina aerodroma Zadar, koji je udaljen oko 10 min vožnje od samog mjesta.

Obala je kamena i lijepo razvedena sa pripadajućim šetnicama i prilazima moru. More je plitko, vrlo visoke kakvoće i bistrine. Toplije je od Jadranskog za nekoliko stupnjeva, pa je izuzetno pogodno za roditelje sa djecom manje dobi. I tu se priroda pobrinula za kakvoću mora i okružja.

Neposredna blizina Velebita čini klimu izuzetnom jer u svakom trenutku sa njega "stiže" svjež zrak bogat kisikom, što je dodatna pogodnost za osobe koje imaju smetnje dišnih puteva.


Apartmani Maslenica

Ponuda smještaja za Maslenica. Ukoliko želite Vaš sljedeći godišnji odmor provesti u Maslenici (Regija Zadar), onda Vam možemo pomoći oko "pravog izbora" privatnog smještaja. Nudimo Vam popis više vrsta objekata i smještajnih jedinica: apartmani, studio apartmani, sobe, kuće za odmor, vile, luksuzni smještaj sa bazenom... za Vaše ljetovanje u Maslenici.

Upite za slobodne termine smještaja u Maslenici šaljete putem kontakt obrasca, kojem pristupate klikom na "Kontaktiraj vlasnika (obrazac)" na pojedinom oglasu te sve detalje vezane za rezervaciju smještaja dogovarate sa vlasnikom pojedinog objekta, bez ikakvih agencijskih provizija.

Sponzorirani objekti u regiji Zadar

        
Apartmani za iznajmljivanje u Maslenici

Apartmani u Maslenici - MasVel apartmani

  

Apartmani Pikule Maslenica - apartmani u Maslenici

  

Smještaj u Maslenici - apartman Tonka, Maslenica