Popis objekata za iznajmljivanje privatnog smještaja na otoku Ugljan. Apartmani i sobe otok Ugljan, Hrvatska.


Premium oglašavanje smještaja


      

otok Ugljan smještaj - apartmani na otoku Ugljan

Otok Ugljan se smjestio točno "preko puta" grada Zadra. Na otoku živi oko 1000 stanovnika koji uglavnom žive od poljoprivrede, ribarstva i turizma. Na regionalnoj je prometnici koja prolazi uzduž otoka. Manje jahte mogu pristati uz unutrašnju stranu lukobrana; sidrište za veće brodove jugoistočno od lučice. Kupače će oduševiti lijepe pješčane plaže, od kojih su najljepše one u uvali Ćinta, Mostir i Luka u Mulinama.

Otok Ugljan ima 7 naselja: Ugljan, Lukoran, Sutomišćica, Poljana, Preko, Kali i Kukljica.

Ugljan je prostorno najveće mjesto na otoku, a smjestilo se sa svojih devet zaselaka na sjeverozapadnom dijelu otoka. Preko je središnje mjesto otoka Ugljana, koje se kako mu i ime kaže nalazi preko puta Zadra. Mediteranski ugođaj ćete najbolje osjetiti šetajući uz lungo mare ili iz brojnih caffe barova i restorana s pogledom na Zadarski kanal. Samo 80 m udaljen od mjesta leži otočić Galevac (Školjić) prekriven bujnom mediteranskom vegetacijom.

Kali je mjesto najpoznatijih ribara na Jadranu. Poseban pečat mu daju dvije lučice pune ribarskih brodova i ribara koji na gatovima krpaju mreže. Stara jezgra mjesta s uskim uličicama i kamenim kućama u dalmatinskom stilu smještena je na brežuljku odakle se pruža prekrasan pogled na okolicu. Kukljica je mjesto smješteno na krajnjem jugoistoku otoka, blizu prolaza Ždrelac. Staru jezgru s izvornim primjerima pučkog graditeljstva od turističkog poluotoka Zelena punta dijeli velika prirodna uvala s lučicom uvijek punom ribarskim brodovima i jedrenjacima.

Dobro došli na otok Ugljan i uživajte svoje ljetovanje uz ponudu privatnog smještaja za iznajmljivanje - apartmani, sobe, studio apartmani te privatne kuće.


Apartmani otok Ugljan

Ponuda smještaja za otok Ugljan. Ukoliko želite Vaš sljedeći godišnji odmor provesti na otoku Ugljan (Regija Zadar), onda Vam možemo pomoći oko "pravog izbora" privatnog smještaja. Nudimo Vam popis više vrsta objekata i smještajnih jedinica: apartmani, studio apartmani, sobe, kuće za odmor, vile, luksuzni smještaj sa bazenom... za Vaše ljetovanje na otoku Ugljan.

Upite za slobodne termine smještaja na otoku Ugljan šaljete putem kontakt obrasca, kojem pristupate klikom na "Kontaktiraj vlasnika (obrazac)" na pojedinom oglasu te sve detalje vezane za rezervaciju smještaja dogovarate sa vlasnikom pojedinog objekta, bez ikakvih agencijskih provizija.

Sponzorirani objekti u regiji Zadar

        
Apartmani za iznajmljivanje na otoku Ugljan

Apartmani Holiday, Kukljica - otok Ugljan

  

Smještaj Ugljan - apartman Porat

  

Apartman na otoku Ugljan - apartman Lovretić, Kali

  

Apartmani Tomislav Kukljica - apartmani otok Ugljan

  

Smještaj u Ugljanu - apartmani Galius

  

Apartmani Vidov - apartmani na otoku Ugljan, Kali

  

Apartmani Lidija na otoku Ugljan, Kali

  

Apartmani na otoku Ugljan - apartmani Marija

  

Kuća Sonia, Mali Lukoran - otok Ugljan